600 mensen hebben zich al aangemeld voor de Academy en de cursus gevolgd

• 70% had nog nooit video-content gemaakt

• 90% had zijn eerste viraal-gaande video in de eerste week

• Slechts 0,5% maakte gebruik van de bedenktijd.

Hieronder vind je een greep uit andere reviews van de studenten.

Meest besproken studenten

Lotte (account met gezicht)

Lotte had een week nadat ze zich had aangemeld bij de Viral Academy ontslag genomen bij haar vaste baan. Ze moest en zou online geld gaan verdienen en besloot dit te gaan doen via TikTok, aangezien ze dan in tegenstelling tot haar vaste baan zelf de tijden kon bepalen en locatie onafhankelijk kan werken. 


Voordat ze de cursus had bekeken had ze al een aantal TikTok's geüpload, maar zonder succes. Haar video’s kregen tussen de 400 en 800 weergave en niet meer dan 20 likes. Je zag ook geen progressie naarmate ze video’s uploadde, dus daar moest zeker verandering in komen.

"In de cursus wordt op een super begrijpelijke manier uitgelegd hoe je jouw TikTok account tot een succes kan maken. Sophia staat stil bij letterlijk alle aspecten van TikTok, bespreekt alle mogelijke verdienmodellen en geeft een uniek inzicht in haar eigen groei en strategie.

Ik had al een aantal video's op mijn account @ilikeitalotte staan, maar toen ik met alles wat ik in de cursus had geleerd een nieuwe video maakte, had ik na 1 dag meteen 90.000 views. Ook de 3e video die ik met mijn nieuwe kennis plaatste ging viral en zat na 2 weken al op 500.000 views! Eerder haalde ik niet meer dan 600 views, dus dit bewijst voor mij echt de kwaliteit van de cursus. En ook direct mijn eerste samenwerkingsemail binnengekregen. Geweldig!"

Abbeny (account zonder gezicht)

Voordat Abbeny aan de Viral Academy cursus begon was ze erg sceptisch over het TikTok verdienmodel. Ze dacht dat alleen maar influencers met duizenden volgers geld eraan konden verdien... maar het tegendeel is bewezen voor Abbeny!


"Sophia legt alles super goed uit en vertelt je hoe jij ook met minder volgers veel geld kan verdienen op allemaal verschillende manieren. Door Sophia haar strategie kan ik met overtuiging zeggen dat echt elk account een succes kan worden. Toen ik aan mijn 1e account begon (abby.knows) vloog mijn 1e video tot over de 600.000 views!"

" Door de ervaring en kennis die ik had opgedaan bij mijn 1e account, ben ik nu een 2e account gestart waar ik ook daadwerkelijk een opleiding voor doe (abbeny.b). Mijn eerst video zit al boven de 3000 views! Je zal misschien denken…wat een verschil! Nee, elke niche is anders en daarbij hoort een ander aantal views, maar dat betekent niet dat je er minder geld kan verdienen. Buiten mijn 2 accounts heb ik ook een persoonlijk groei gemaakt in het aanpakken van situaties."

Vivian (account zonder gezicht)

Al een tijdje is Vivian, samen met haar moeder, bezig met het bakken van taarten. Deze worden op aanvraag via Instagram of Facebook verkocht. Ervaring met TikTok had Vivian nog helemaal niet. Een aantal keer kwam Sophia voorbij op Instagram en het bleef haar integeren, maar toch bleef ze sceptisch. Na een tijdje besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en zich aan te melden voor de Viral Academy. "Wat was dat een geweldige beslissing!"


Al binnen een week had Vivian de 1.000 volgers bereikt en in de eerste week had ze al haar eerste viraal gaande video. Het aantal volgers blijft groeien en daarmee de klanten ook! 

“Alles wordt ontzettend goed uitgelegd, ook voor een leek als ik. Het algoritme wordt goed uitgelegd en ook welke verdienmodellen je kan toepassen. Alles is super praktisch en duidelijk en ik ben direct aan de slag gegaan!


De Discord groep en de coachingsessies zijn een heel fijn onderdeel van het programma, wat je blijft motiveren en waar je altijd met je vragen terecht kan!


Twijfel je nog? Meld je gewoon aan en zie hoe het je leven kan veranderen!

De motivatie gaat zelfs zo ver dat Vivian naast de taartenbusiness nog met een tweede business gaat beginnen met kinderkleding. “Waarbij ik hoop deze twee businesses zodanig kan laten groeien, zodat ik in 2023ontslag van nemen van mijn fulltime baan en hier volledig voor kan gaan! Ik kan mijn eigen tijden indelen, zodat ik meer aandacht kan geven aan mijn zoontje. Je gaat zien dat alles mogelijk is na deze cursus.”


Ook heeft Vivian inmiddels twee viraal-gaande video’s op instagram gehad, binnen twee dagen!


Via affiliate links komt er al extra passief inkomen binnen voor Vivian, naast de extra verkoop van de taarten. En een e-book die te koop gaat, zal extra geld gaan opleveren! 

Chantal Corvers -@chantalllcovers
"Net zoals iedereen was ik eerst heel sceptisch over geld verdienen via TikTok. Dankzij Sophia en de open en liefdevolle mindset van haar en de discord groep, is het me gelukt om in een korte tijd geld te verdienen.
Als je nog steeds twijfelt over online geld verdienen, kies dan zeker voor TikTok. De manieren om op dit platform geld te verdienen zijn eindeloos!"
Wouter Manders - @wouter_manders
"Veel leerzame tips die je kan gebruiken voor je TikTok account. De video's zijn kort, maar krachtig en helpen je om beter te worden! Aanrader."
Luna Markerink - @luna.markerink
"Ik ben erg tevreden met de cursus! Ik wilde graag op TikTok beginnen, maar ik wist niet zo goed hoe. Door de cursus van Sophia heb ik alle stappen geleerd en verdien ik nu online geld. Wat ik fijn vind aan de cursus is, dat alles duidelijk wordt uitgelegd en dat de cursus niet langdradig is! Anders raak ik al snel de focus kwijt. In een paar weken door de cursus gegaan, en al meteen actie ondernomen. Zeker tevreden met de resultaten en ik denk dat het een gemiste kans is om geen benut van TikTok te maken in deze tijd!"
Tisha Yakubu -

@tishayakubu

"Blij dat ik je cursus heb aangeschaft en al snel de kracht van TikTok heb ontdekt. De cursus is lekker overzichtelijk en praktisch. Ook je kennis is on point, je weet de laatste tips en tricks en blijft jezelf verbeteren en de cursus upgraden. De discord is super chill om met andere te connecten die er ook mee bezig zijn en contact en betrokkenheid vanuit jou is echt fijn✨❤️"

De Viral Academy heeft de meeste resultaten gegenereerd op het gebied van TikTok en andere online verdienmodellen.

Hieronder vind je een greep uit de resultaten van de studenten.

Mijn resultaten

Sponsordeals


Affiliate Marketing


Verkoop e-book


Omzet verstuurde facturen 2022

Beter en goedkoper kan niet!

Wil jij geld verdienen met TikTok? Dan is dit jouw kans!